thebrandspice academy

 ▶ Start nu met je eigen winstgevende productmerk bij dé Private Label Academy van Nederland

thebrandspice academy

Start nu met je eigen winstgevende productmerk bij Private Label Academy van Nederland

Hoe jij je eigen productmerk kunt. starten

Wij hebben onze jarenlange kennis op het gebied van merken opzetten gebundeld in ons 5-SPICES model. Aan de hand van dit model leer jij stap voor stap hoe jij jouw eigen private label merk kan opzetten en de juiste smaak kan toevoegen. Door gebruik te maken ​van ons fundamentele recept voor het opzetten van je eigen succesvolle power brand, heb jij nu de unieke mogelijkheid om via de Private Label Academy direct te gaan starten met je eigen merk. Je kunt ook kiezen om aan de slag te gaan met één van de losse cursussen, ofwel een SPICE naar keuze. 

Cursussen

Hulp nodig bij bepaalde aspecten tijdens het opzetten van je merk? Kies de online cursus die jou verder gaat helpen.

Private Label Academy

Leer van A t/m Z hoe je je een winstgevende eigen merk kunt starten in onze online academy. 

2-op-1 Coaching

Loop je ergens tegen aan en heb je liever persoonlijke coaching door 2 private label experts om jouw merk op te zetten? 

online cursussen

Voor elke fase in het opstarten van jouw eigen merk hebben wij een bijpassende online cursus.

Online Cursus Strategy

In deze module leer je het fundament van je eigen onderscheidende merk te maken, waarmee je de harten van je klanten sneller laat kloppen.

Online Cursus Branding

Hierna snap je het belang van krachtige branding en kan jij helder en concreet jouw merkverhaal overbrengen in beeld en tekst naar jouw klant.

Online Cursus Product

Leer hoe en waar je jouw ijzersterke private label product in moet kopen en waar je tijdens dit proces op moet letten.

Online Cursus Sales

Ontwikkel een duidelijke verkoopstrategie die jouw private label merk in de etalage zet en op de juiste manier zichtbaar maakt.

Online Cursus Promotion

Na deze module weet jij als de beste hoe jij je klant kunt bereiken met de juiste communicatie via het juiste kanaal én met de juiste boodschap. Want je klant komt niet zomaar naar je toe.

Private Label Academy

De Academy bevat ons bewezen 5-SPICES model, bestaande uit alle 5 online cursussen die jou stap voor stap meenemen in het opzetten van je eigen merk.

"Sophie & Daniëlle work great together. They are building on top of each other which makes it really dynamic. The insight they gave us were very helpfull and the feedback is great."

Team Academy

"Daniëlle is erg goed in concept denken en het goed door vertalen van een concept en/of beeld. Creatief, precies en erg volledig en overziet het hele proces van a t/m z en vergeet hier niks in. Met als start een goede uitgebreid onderzoek en analyse."

Frits van der Veen
CEO Herqua Sports

"Daniëlle heeft een sterk commercieel inzicht en weet heel goed hoe je een merk moet bouwen. Met veel enthousiasme en gedrevenheid weet ze verschillende projecten goed te managen. Een echte e-commerce/marketing professional en een aanwinst voor alle bedrijven die stappen willen zetten op dit gebied!"

Jan den Bakker
Marketing Manager Brandfield
ervaringen vanuit o.a.: