waarom we je willen helpen met creëeren

Hé, wij zijn.
Sophie&Daniëlle

Wij delen een liefde voor het bouwen van onweerstaanbare merken die de harten van de consument sneller laat kloppen. Deze liefde is ontstaan door onze werkervaring bij prachtige bedrijven zoals bol.com, wehkamp, Brandfield en vtwonen.

Hier hebben wij geleerd hoe je door vanuit de consument te denken van A tot Z een merk kan bouwen. Deze kennis vanuit concept ontwikkeling, inkoop, branding en (online) marketing willen wij heel graag op een toegankelijke en toepasbare manier met jou delen.

Door middel van ons bewezen 5-SPICES model krijg jij alle tools in handen om jouw eigen POWER. Brand te bouwen.

over ons

E-commerce Docenten
Wij trainen studenten van Hogeschool Windesheim
voor het E-commerce vakgebied.

winstgevende eigen merken
gerealiseerd waarvan een aantal
inmiddels internationaal uitgerold zijn.

Meer dan 10 jaar E-commerce ervaring
Beide hebben we al meer dan 10 jaar gewerkte
voor o.a. de grootste E-commerce bedrijven.

gebaseerd op werkervaringen vanuit o.a.:

Fun. Facts

 • Maar liefst 10 jaar geleden leerden wij elkaar kennen omdat wij beide de minor Fashion Buying in Enschede hebben gevolgd.
 • Tijdens onze treinreizen van Enschede naar Zwolle – Hoogeveen ontstond een oprechte klik en hadden wij altijd de grootste lol.
 • Vanuit verschillende disciplines hebben wij bij vier dezelfde werkgevers gewerkt. Wij zeggen vaak gekscherend dat wij elkaar achtervolgen.
 • Wij voelen een sterke behoefte om onze opgedane kennis en ervaring te delen met mensen die bereidt zijn om te leren, die willen groeien en hun dromen achterna willen gaan.
 • Wij zitten nooit stil en halen veel energie uit het bedenken en opzetten van concepten. Dit doen wij onder andere met onze eigen merken.

Get in. touch!

En ontvang nu gratis 9 onmisbare tips die je moet weten voor het starten van je eigen merk.

  ×

  WhatsApp Chat

  × Kan ik je helpen?