Eigen Merk Academy

Leer hoe je een eigen merk opzet en winstgevend online verkoopt in dé Private Label Academy van Nederland.

Eigen Merk Academy

       

Exclusief toegang tot alle 5 online cursussen.

Doorloop alle essentiële stappen van strategie, branding, inkoop, online verkoop en promotie.

Incl. maandelijkse interactieve live sessies.

Incl. worksheets & templates om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken!

1495,-  Nu tijdelijk 997,-

Nog maar 29 plekken voor deze prijs beschikbaar!

wil jij een private label. starten?

Droom jij al tijden van het opzetten van je eigen merk met eigen producten, maar weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen en wat er allemaal bij komt kijken? Geef ons een paar weken de tijd en wij delen al onze geheimen met jou aan de hand van ons bewezen 5-SPICES model, bestaande uit alle 5 online cursussen die jou stap voor stap meenemen in het opzetten van je eigen merk.

Wij geven jou handvatten en tools die helpen bij het creëren van jouw eigen succesvolle en onweerstaanbare merk, een power brand. Een merk met een eigen personality, opgezet door middel van een goed uitgewerkt plan. Met de private label academy kan je zelf 24/7 bepalen wanneer jij werkt aan het creëren van je droom. Stop dreaming and start creating!

5 SPICES

Wij nemen je in 5 online cursussen mee door alle nodige stappen.

Monthly Q&A's

Wij zullen al jullie vragen beantwoorden tijdens maandelijkse live Q&A’s.

Worksheets

Van campagneshoot- tot productbriefing en van financiële begroting tot aan marketing plan.

Alles wat jij nodig hebt om je eigen merk op te starten, overzichtelijk, duidelijk en snel:

met trots introduceren wij de. private label academy

In 10 weken tijd kan jij leren hoe je van begin af aan een eigen merk in de markt kan zetten. Met ons bewezen 5-spices model nemen wij jou mee door de verschillende fases van het proces: strategy, branding, product, sales & promotion. Iedere twee weken wordt er een module vrijgegeven, zodat jij voldoende tijd hebt om ermee aan de slag te gaan. Jij krijg alle geheimen in handen om smaak toe te voegen aan jouw eigen merk en een power brand neer te zetten.

Wij geloven dat iedereen die het écht wilt een succesvol merk in de markt kan zetten. Met alle handvatten, tips en tools vanuit onze Private Label Academy heb jij alles in huis om vlot van start te gaan. Je hoeft niet eindeloos opzoek te gaan naar antwoorden op jouw vragen want wij hebben alles overzichtelijk voor jou gebundeld.

 

Door je aan te melden voor de academy kan je starten vanaf de gekozen startdatum, iedere twee weken ontvang je toegang tot een nieuwe module. Maar het is aan jou, hoe snel je door de academy heen gaat. Je hebt een jaar lang 24/7 toegang tot onze online leeromgeving. Wij geven je wel richtlijnen en adviezen over hoe lang je over iedere SPICE-module moet gaan doen, zodat je daar houvast aan hebt. 

 


De online cursus bestaande uit 5 modules bevat:

Videomateriaal

Master Excel Templates

Worksheets

Je planning opgedeeld in opdrachten

Expert Masterclasses

Maandelijkse Live Q&A's

Hopelijk zien wij jou snel.

durf te investeren in jezelf en jouw. toekomst

De Private Label Academy bevat ons bewezen 5-SPICES model, bestaande uit 5 modules die jou stap voor stap meenemen in het opzetten van je eigen merk.

SPICE 1
Specify your. strategy

Leg de fundatie voor een succesvolle start van jouw merk en ontdek de kracht van een heldere strategie. Je weet wie jij als ondernemer bent en welke speerpunten belangrijk zijn voor de verdere ontwikkeling van jouw merk. Het sleutelwoord is focus.

SPICE 2
Position yourself as a. brand

Verover de harten van jouw droomklant en creëer jouw eigen power brand. Jij snapt het belang van krachtige branding en jij kan helder en concreet jouw merkverhaal overbrengen naar jouw klant. Jij weet door middel van tekst en beeld het juiste gevoel over te brengen naar jouw klant.

SPICE 3
Impress with a powerful. product

Neem de juiste stappen om een ijzersterk product vorm te geven die aansluit op de behoefte van jouw klant. Jij begrijpt wat ervoor nodig is om een sterk product in de markt te zetten. Je hebt een helder inzicht van alle mogelijkheden en weet op welke aspecten je goed moet letten, ook vanuit een financieel oogpunt.

SPICE 4
Create a winning.
salesplan

Ontwikkel een duidelijke verkoopstrategie die jouw merk bestaansrecht geeft en tot een winstgevend bedrijf maakt. Je weet welke opties er zijn en durft bewust keuzes te maken. Jij snapt dat een goed salesplan van cruciaal belang is voor het succes van jouw merk.

SPICE 5
Elevate your brand with the right. promotion

Vind de juiste kanalen om jouw zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten te binden. Je kent alle ins en outs van de verschillende promotiemogelijkheden en hebt daarin keuzes gemaakt die passen bij jouw merk.

Meld je nu aan en start morgen. Nu voor €1495.-         

jouw coaches gedurende de gehele private label academy

Wij zijn Daniëlle & Sophie en willen jou alle lessen leren die wij bij bol.com, wehkamp, vtwonen en brandfield hebben opgedaan.

Naast het opzetten van onze eigen merken hebben wij jarenlang voor grote bedrijven producten en merken in de markt gezet. Wij kennen de valkuilen, processen en handige trucjes als geen ander en willen dit met alle liefde met jou delen.

Wij houden namelijk van mooie merken, en achter mooie merken staan mooie mensen die stuk voor stuk hun dromen waarmaken. Wij hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen. Stapsgewijs doorloop jij het proces zonder overweldigd te raken en het doel uit het oog te verliezen: een succesvol power brand.


We’ve learned from the best and are here to teach you all the tricks.

Danielle en Sophie

over ons

E-commerce Docenten
Wij trainen studenten van Hogeschool Windesheim
voor het E-commerce vakgebied.

winstgevende eigen merken
gerealiseerd waarvan een aantal
inmiddels internationaal uitgerold zijn.

Meer dan 10 jaar E-commerce ervaring
Beide hebben we al meer dan 10 jaar gewerkte
voor o.a. de grootste E-commerce bedrijven.

ervaringen vanuit o.a.:

is dit ook voor jou. herkenbaar?

Wekelijks krijgen wij vragen van mensen die dromen van een eigen merk, maar geen idee hebben wat er allemaal bij komt kijken.

Waar moet ik beginnen?

Wat is het juiste product?

Wat is mijn budget en hoe ga ik dit verdelen.

Hoe moet ik de branding aanpakken voor mijn merk?

Waar ga ik inkopen en hoe werkt dit?

Hoe zorg ik voor goede afspraken met mijn leveranciers.

Hoe moet ik dit product in de markt zetten?

Etc. etc.

Wij horen je denken holy moly wat komt er nog meer op mijn pad? Het opzetten van je eigen merk doe je niet zomaar. Daarom is het super belangrijk dat je dit proces niet onderschat, want uiteindelijk staat jouw geld maar nog belangrijker jouw droom op het spel.

dit kan jij zijn:

Jij bent het waard om tijd en energie te investeren in jezelf en jouw idee. Neem nu jouw toekomst in eigen handen, want in slechts 10 weken heb jij alle tools in handen om je eigen merk op te starten.

Dit zijn jouw alternatieven:

Scenario 1. Je gaat het doen zonder hulp

Jij wilt helemaal zelf uitzoeken hoe je een eigen merk gaat opzetten. Wij applaudisseren zelfstandigheid, go for it! Weet alleen wel dat het proces veel langer gaat duren en je wellicht ook in een aantal valkuilen gaat stappen. Dit gaat je zeker meer tijd en waarschijnlijk ook meer geld kosten. We know, because we’ve been there.

Scenario 2. Je gaat een coach inhuren.

Je gaat opzoek naar een business coach die jou een-op-een gaat begeleiden. Deze trajecten zijn vaak een kostenbare optie omdat iemand zich speciaal voor jou vrijmaakt. Laat staan dat het vinden van een goede match al een uitdaging opzich is.

Scenario 3.

Je gaat het uiteindelijk niet doen<br /> Je begint vol goede moed, maar je ziet op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Een eigen merk is namelijk niet zomaar iets, daar gaan veel zaken aan ten grondslag. Je raakt daardoor zo gedemotiveerd dat je besluit te stoppen en je droom van een eigen merk opgeeft.

Droomscenario: Je gaat ervoor!

Wij houden van mensen die hun dromen najagen en willen op een toegankelijke en toepasbare manier kennis delen. Wij willen die berg die je moet beklimmen een stukje kleiner maken door jou stap voor stap door het proces te leiden. Weet wel dat je ongeacht het scenario zelf verantwoordelijk bent voor je succes. Hoe graag wil jij dit?

Resumé

  • Toegang tot ons bewezen 5-Spices formule & stappenplan t.w.v. € 1.000.-
  • Je ontvangt formules, templates en frameworks t.w.v. € 500.-
  • Live Q&A & workshop t.w.v. € 500.- is nu gratis onderdeel van het totale pakket.

De waarde van dit programma is niet overdreven. Dit is gebaseerd op jarenlange ervaring bij grote bedrijven en eigen merken. Ervaringen die niet zomaar uit de lucht is komen vallen maar waar hard werk en veel tijd in is gestoken. Jij kan al deze kennis in slechts 5 weken tot je nemen en omzetten tot een (winstgevend bedrijf) succesvolle start van je eigen merk.

Durf te investeren in jezelf en jouw toekomst en ga snel van start!         

×

WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?