FAQ

INSCHRIJVEN ACADEMY

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Private Label Academy?

Leuk dat je je wilt aanmelden! Via de pagina Private Label Academy kan jij je aanmelden voor het programma.

Plaatst het programma ‘Private Label Academy’ in je shoppingbag en reken deze af. Zodra de betaling is voltooid ben je aangemeld voor het programma en ontvang je op de startdatum meer instructies.

Wanneer kan ik mij inschrijven voor de Private Label Academy?

De eerstvolgende Private Label Academy start op maandag 12 oktober 2020. Je kan je vanaf nu aanmelden voor de online cursus. De laatst mogelijke dag waarop jij je kan aanmelden is dinsdag 13 oktober 2020. Daarna sluiten de deuren voor deze editie.

Wat krijg ik allemaal bij deelname aan de Private Label Academy?

Binnen de Private Label Academy proberen wij jou waardevolle tools te geven die jou helpen bij het opzetten van jouw eigen Private Label merk. Stap voor stap krijg jij de juiste handvatten aangereikt.

De Private Label Academy bevat 5 online cursus modules. Iedere twee weken wordt er een nieuwe module vrijgegeven zodat jij voldoende tijd hebt om ermee aan de slag te gaan.

De modules bevatten diverse:
– Video’s
– 5 live Q&A’s
– Opdrachten
– Worksheets
– Checklijsten
– Excel templates

Bonus: 
Als bonus ontvang jij 5 video’s met experts uit de branche. Kijk en leer hoe deze experts kunnen kennis met jou delen.

VOOR WIE

Voor wie is dit programma bedoelt?

Voor iedereen die serieuze stappen wilt maken in het opzetten van zijn eigen merk. Of je nu nog in de oriëntatiefase zit of je hebt al een helder beeld van het type product dat je op de markt wilt zetten, één ding weet je zeker. Jij droomt van een succesvol eigen merk waarbij jij de harten van velen klanten gaat veroveren. Jij ziet de waarde die wij bieden en je bent bereid om in jezelf en in je toekomst te investeren.

Voor wie is dit programma niet?

Dit programma is niet voor mensen die nog te veel twijfelen of ze wel echt een eigen merk willen opzetten. Ondernemen vraag veel focus, doorzettingsvermogen en discipline, je moet bereid zijn om er vol voor te gaan.

LOOPTIJD ACADEMY

Wat is de duur van de Private Label Academy?

De duur van de Private Label Academy is 10 weken. Iedere twee weken krijg jij toegang tot een nieuwe module. Het totaal aantal modules waaruit de Private Label Academy bestaat zijn vijf. Je hebt per module twee weken de tijd om ermee aan de slag te gaan. In iedere tweede week vindt er een live Q&A plaats waarin jij ons vragen kan stellen. Hiervoor kan je uiterlijk één dag voor de Q&A de vragen indienen.

Let wel, het daadwerkelijk opzetten van een eigen private label merk duurt natuurlijk langer dan 10 weken, dit is geheel afhankelijk van het type product dat je op de markt wilt brengen en in welke fase van ontwikkeling je bent. In deze Academy geven wij jouw handvatten die je nodig zult hebben bij het opzetten van je eigen merk, daarnaast delen wij een timeline die je houvast moet geven.

Wat nou als het mij niet lukt om iedere twee weken de module te volgen?

Lukt het je niet om iedere twee weken de modules te doorlopen, geen probleem. Alle informatie blijft een jaar lang beschikbaar in jouw persoonlijke onlinecursus omgeving. Hierin zullen wij ook de Q&A met je gaan delen zodat je deze op je gemak kan terugkijken.

Jij kan het programma dus volledig op jouw eigen tempo doorlopen.

Ik kan niet aanwezig zijn bij de live Q&A's, wat kan ik doen?

Lukt het je niet om de live Q&A’s bij te wonen, dan kan je deze op een later moment gaan terugkijken. In jouw persoonlijke onlinecursus omgeving zullen wij de Q&A met je gaan delen.

OVERIGE VRAGEN

Wat als ik niet tevreden ben over de academy of een losse module?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de cursus niet blijkt te passen bij jouw wensen en behoeftes, daarom hanteren wij een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Wij vragen jou wel om alle ingevulde opdrachten van de eerste module bij ons in te leveren. Wij willen er zeker van zijn dat jij de cursus een “eerlijke” kans hebt gegeven. Pas zodra wij deze input van jou hebben ontvangen kunnen wij overgaan tot terugbetaling.

Mijn vraag staat er niet bij.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag dan via ons contactformulier. Wij doen ons uiterste best om jou binnen 48 uur van een antwoord te voorzien.

×

WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?