Tool: Optimale Marge Berekenen

Bij het berekenen van jouw marge draait het erom dat je weet wat jij daadwerkelijk verdient aan de verkoop van een product. De winstmarge is het verschil tussen jouw verkoopprijs en de inkoopprijs. De formule die je hanteert is (verkoopprijs-inkoopprijs)/verkoopprijs. Stel jij hebt je eigen horlogemerk en je verkoopt een horloge voor €120 en de inkoopprijs is €35, dan is je winstmarge 70%. Vergeet niet dat je tijdens het berekenen van je winstmarge ook rekening moet houden met de btw. Reken dus eerst de inkoopprijs & verkoopprijs uit zonder btw, voordat je de formule gaat toepassen. Door inzicht te krijgen in het berekenen van jouw marge, draagt het bij aan de winstgevendheid van jouw merk. Wil jij jezelf een hoop tijd en fouten besparen? Maak dan gebruik van onze geautomatiseerde marge tool. Binnen no-time heb jij een compleet overzicht van de winstmarge van al jouw producten.

Mini cursus - jouw winstmarge berekenen3

"Bereken de juiste marge voor jouw product"

Van 39,-

Alléén nu voor 19,-


Super handige rekentool die automatisch de marge voor jou berekend
E-book met alle ins & outs over marges
Bonus: prijsopbouw checklist

Wat kun je verwachten?

Bij de aankoop krijg jij onze veelgebruikte Excel rekentool. Daarnaast delen wij tips over hoe je jouw marges kan verhogen. Deze rekentool “bereken je marge” is onderdeel van de volledige onlinecursus “succesvol producten inkopen” en nu exclusief toegankelijk voor jou!

Dit wil je absoluut niet:
Niet lang bezig zijn met het berekenen van marges
Verlies lijden op je product
Fouten in de berekening van je marges

Dit wil jij:
Excel rekentool om de marge te berekenen voor alle producten
Handige tips om niks te vergeten tijdens de marge berekening
Handige checklist voor de prijsopbouw van jouw product
Alle producten in 1 duidelijk overzicht

Voorbeeld rekenrool

Interessant voor jou?

Cursus succevol producten inkopen-def

Cursus: Winstgevend Producten Inkopen

Jij droomt ervan om een succesvol product in de markt te zetten, maar je weet simpelweg niet waar je moet beginnen en hoe je dit professioneel gaat aanpakken. Hoe fijn zou het zijn wanneer jij antwoord krijgt op vragen zoals; waar vind ik de juiste leveranciers, hoe zorg ik voor een ijzersterk product, welke prijs kan ik ervoor vragen en welke afspraken moet ik met mijn leveranciers maken.

Je ziet het zo vaak, een succesvol merk met leuke producten maar achter de schermen is alles heel slecht geregeld. De kwaliteit van het product valt tegen, de leveringen lopen vertraging op en onderaan de streep verdien je eigenlijk niet zoveel geld. Zonder de juiste afspraken en knowhow omtrent prijzen, kwaliteit, leveringen, betalingen en voorraden ga jij jezelf, je relaties maar bovenal jouw klanten teleurstellen.

Ga direct bij de lancering van jouw private label product professioneel van start en streef naar langdurig succes door te investeren in jezelf en jouw kennis.

329,-  Nu tijdelijk 191,-

×

WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?