2-op-1 coaching

Ga voor 2-op-1 coaching om een goede start te maken met jouw private label.

Coaching traject

Ga voor 2-op-1 coaching om een goede start te maken met jouw private label.

jouw stap naar nieuwe inzichten

Coaching. call

Jouw hoofd loopt over van de ideeën en tegelijk heb je ook een hele hoop vragen. Jij hebt behoefte aan een sparringpartner die met jou meekijkt en jouw een zetje in de juiste richting geeft.

Wij werpen een frisse blik op jouw ideeën en proberen jou in een persoonlijk gesprek voldoende input te geven zodat je weer de volgende stap kan maken. Hoe fijn (en uniek) is het dat er niet één paar maar twee paar extra ogen met jouw meekijken.

 

Triple the fun, zullen wij maar zeggen!

Aan de hand van ons bewezen 5 SPICES model

Afgestemd op jouw persoonlijke wensen

Incl. toegang tot de gehele online academy

Hoe gaan wij te. werk?

Voorafgaand aan ons gesprek vragen wij jou om duidelijke en concrete vragen te formuleren en ons deze te mailen. Door vooraf jouw vragen helder te hebben dwing jij jezelf ook om tot de kern te komen en de beschikbare tijd zo optimaal mogelijk te benutten.

Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden en wij jou van doelgerichte antwoorden voorzien. Daarnaast nemen wij indien mogelijk alvast een kijkje op de website en de social media kanalen van jouw merk.

Na ontvangst van de vragen en het kiezen van een geschikte datum ontvang je van ons een uitnodiging om online deel te nemen aan de coaching call. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt want alle gesprekken vinden online plaats. Wel zo makkelijk en efficiënt.

Kom je er tijdens het gesprek achter dat je eigenlijk behoefte hebt aan meer coaching calls, geen probleem! In overleg met jouw gaan wij een persoonlijk coaching-traject vormgeven.

2-op-1 coaching call

Jouw coaches. Daniëlle & Sophie

Naast het opzetten van onze eigen merken hebben wij jarenlang voor grote bedrijven zoals bol.com, wehkamp, vtwonen en brandfield producten ontwikkeld en merken in de markt gezet. Ieder vanuit een eigen expertise.

Wij kennen de valkuilen, processen en handige trucjes als geen ander en willen dit met alle liefde met jou delen. Wij houden namelijk van mooie merken, en achter mooie merken staan mooie mensen die stuk voor stuk hun dromen waarmaken.

Wij weten elkaar naadloos aan te vullen en hebben alle kennis in huis om jou verder op weg te helpen.

We’ve learned from the best and are here to teach you all the tricks.

Danielle en Sophie

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd?

    ×

    WhatsApp Chat

    × Kan ik je helpen?