Online Cursus: Producten Inkopen

Vind jouw winstgevende product, bij de beste leverancier tegen de juiste voorwaarden & prijs

Cursus: Succesvol Product Inkopen

       

Online cursus incl. video, worksheets en templates.

Doorloop alle 24 essentiële stappen van het inkoopproces.

Tips voor het vinden van jouw toekomstige leverancier.

Incl. tools om jouw ideale prijs en marge te berekenen.

Incl. extra tips van andere private label inkoopexperts.

Incl. maandelijkse interactieve live sessies.

329,-  Nu tijdelijk 191,-

SPICE: product

impress with a powerful. product

Jij droomt ervan om een succesvol product in de markt te zetten, maar je weet simpelweg niet waar je moet beginnen en hoe je dit professioneel gaat aanpakken. Hoe fijn zou het zijn wanneer jij antwoord krijgt op vragen zoals; waar vind ik de juiste leveranciers, hoe zorg ik voor een ijzersterk product, welke prijs kan ik ervoor vragen en welke afspraken moet ik met mijn leveranciers maken.

Je ziet het zo vaak, een succesvol merk met leuke producten maar achter de schermen is alles heel slecht geregeld. De kwaliteit van het product valt tegen, de leveringen lopen vertraging op en onderaan de streep verdien je eigenlijk niet zoveel geld. Zonder de juiste afspraken en knowhow omtrent prijzen, kwaliteit, leveringen, betalingen en voorraden ga jij jezelf, je relaties maar bovenal jouw klanten teleurstellen.

Ga direct bij de lancering van jouw private label product professioneel van start en streef naar langdurig succes door te investeren in jezelf en jouw kennis.

24/7 toegang

Een jaar lang toegang tot de online cursus met video’s, worksheets, handige opdrachten en templates

Stappenplan

Gedetailleerd nemen we je mee door alle stappen van het inkoopproces

Worksheets

Van inkoopbriefing tot aan het formuleren van de juiste prijs

Neem de juiste stappen om een ijzersterk private label product vorm te geven die aansluit op de behoefte van jouw klant.

Wat kun je na deze spice module?
Jij begrijpt wat ervoor nodig is om een sterk eigen product merk in de markt te zetten. Je hebt een helder inzicht van alle mogelijkheden en weet op welke aspecten je goed moet letten, ook vanuit een financieel oogpunt.

Door een duidelijke afweging te maken wat voor type product je op de markt wilt brengen en of je deze lokaal of internationaal laat produceren weet jij hoe jij jouw zoektocht naar een geschikte leverancier kan vergeven. Hierdoor ga je voortvarend van slag en kom je goed beslagen ten ijs aan bij jouw leverancier.

Jij weet hoe jij jouw zoektocht naar geschikte leveranciers kan vormgeven en gaat voortvarend aan de slag. Je hebt teven geleerd welke belangrijke afspraken jij met jouw leverancier moet afstemmen en je hebt de nodige knowhow opgedaan wat betreft het logistieke aspect. Met de nodige rekentools is het berekenen van o.a. je inkoop & verkoopprijzen en marge een eitje geworden. Create, create, create!

Wij nemen drempels weg

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zolang je maar ten alle tijden op een overzichtelijke manier de juiste handvatten krijgt aangereikt die jou steeds een stapje verder helpen bij het bereiken van jouw droom: een POWER brand.

Omdat wij deze stappen meermaals doorlopen hebben, we’ve learned from the best: bol.com, wehkamp, vtwonen en Brandfield, kunnen wij jou deze kennis op een hele toegankelijke manier aanreiken. Het enige wat jij hoeft te doen is alle kennis toepassen binnen jouw eigen private label merk.

Door aan de slag te gaan met de kennis die wij delen ga jij een leverancier vinden die past bij de voorwaarden die jij stelt. Je ontvangt van ons dus niet een lijstje met zomaar wat leveranciers maar jij gaat, afhankelijk van het type product, zelf de sourcing van jouw leverancier op je nemen. Door zelf deze stappen te doorlopen leer je het meeste en neem je drempels weg voor een zoektocht naar toekomstige leveranciers.

In de online cursus IMPRESS WITH A POWERFULL. PRODUCT ontdek jij: 

Welke elementen nodig zijn om een succesvol product te ontwikkelen.

Via welke wegen jij betrouwbare droom leveranciers kan vinden.

Waarom het maken van ijzersterke afspraken met jouw leveranciers belangrijk is voor de toekomst van je merk.

Hoe jij door middel van de juiste handvatten met betrekking tot je inkoopprijs, je marge en je verkoopprijs een winstgevend product gaat neerzetten.

ben jij klaar om jouw droom te. realiseren?

×

WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?