Online Cursus: Winstgevend Online Verkopen

Benut de kansen van online E-commerce kanalen voor het meest winstgevende resultaat.

Cursus: Winstgevend Producten Online Verkopen

       

>> Beschikbaar vanaf 2 augustus! <<

Online cursus incl. video, worksheets en templates
Doorloop alle essentiële stappen om online winst te maken
Alles wat je moet weten om zelf makkelijk een eigen professionele site te maken
Dé tips die je wilt weten om succesvol te verkopen via bol.com
Verkopen via social media doe je zo
Incl. maandelijkse interactieve live sessies

329,-  191,-
(voor de 1e 100 aanmeldingen)

Ontwikkel een duidelijke verkoopstrategie door middel van de spice module ‘sales’ die jouw private label merk bestaansrecht geeft en tot een winstgevend bedrijf maakt.

Wat kun je na deze spice module?

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om je verkoop strategie op de juiste manier in te zetten. Je hebt hierbij duidelijk nagedacht over de verschillende sales mogelijkheden en hebt hierdoor de voordelen en nadelen goed afgewogen. Voor de keuzes die je hebt gemaakt heb jij een duidelijk actieplan bedacht en hierdoor ga je voortvarend aan de slag.

Je weet welke opties er zijn en durft bewust keuzes te maken. Jij snapt dat een goed salesplan van cruciaal belang is voor de succes en voortbestaan van jouw private label merk.

Customers, here I come!

SPICE-module: 4

create a winning. salesplan

Jij weet dat een ijzersterke verkoopstrategie van cruciaal belang is voor het succes van jouw merk, maar hoe zet je een goed en doordacht salesplan in elkaar? De traditionele verkoop grenzen zijn compleet vervaagd waardoor de kansen voor het oprapen liggen. Weet waar jouw droomklant zich bevindt en ga opzoek naar het de kansen voor jouw private label merk. Bepaal aan de hand van jouw strategie hoe jij deze kansen gaat verzilveren en maak heel bewust keuzes.

Het gebeurt nog veel te veel, je hebt met bloed, zweet en de nodige tranen en prachtig merk gebouwd, maar na de lancering blijft het stil. Er gebeurt vrijwel niks. Hoe kan dit, je weet toch zeker dat hier klanten voor zijn. De kans is groot dat jouw gepassioneerde en creatieve geest te weinig tijd heeft besteed aan het verkoopplan van jouw merk. Zonder verkopen heeft je merk crue gezegd geen bestaansrecht.

Aan de andere kant heb je de ijverige verkoper die iedere mogelijke manier van verkopen aangrijpt en zich daardoor snel in een ingewikkeld spinnenweb begeeft wat totaal niet meer past bij de strategie en ook nog eens heel veel tijd kost. Tijd die je liever aan andere zaken wilt besteden. Durf te kiezen.

Bepaal daarom welke verkoopkansen je absoluut niet kan laten schieten en zorg er binnen no-time voor dat jij geld gaat verdienen.

Onze gouden regels zijn jouw helpende hand

Verkoop je rechtstreeks aan de eindconsument of via andere winkels en webshops en heb je wel eens stilgestaan bij de mogelijkheid om je merk via een marketplace te verkopen? Door onze ervaring bij Bol.com, Wehkamp, vtwonen en Brandfield hebben alle mogelijke vormen van verkopen voor onze neus voorbij zien komen, want alleen met een hele goede verkoopstrategie kan je miljoenen klanten bereiken en een miljoenenomzet neerzetten.

Maar welke methodes werken nou het beste voor het verkopen van een eigen product?Bespaar jezelf een hele hoop tijd door zelf opzoek te gaan naar alle mogelijke manieren van verkopen. In deze online cursus hebben wij de meest relevante en actuele verkoopkanalen voor jou in kaart gebracht waardoor het voor jou simpelweg een invuloefening wordt.

In de online cursus CREATE A WINNING. SALES PLAN ontdek jij:

Hoe je op het juiste moment en op de juiste manier zichtbaar wordt bij jouw klant.

Hoe jij supersnel verkopen kan generen door gebruik te maken van de relevante en juiste kanalen.

Hoe je de juiste snaar kan raken door de taal van jouw droomklant te spreken.

Dat een goed doordachte verkoopstrategie de sleutel tot succes is.

×

WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?